HELGEN KOM OCH GICK

Glömde att skriva det, det har varit en riktigt, riktigt bra helg! Filmkväll och massa gott på fredag. Shopping, modevisning och kaffe på stan på lördag, vinkväll och dansa på Onnela på kvällen. Speciellt vinkvällen var super, tack för den! Och så fanns det faktiskt en och annan söt kille på Onnela också ;) Imorgon blir det kaffe med en av dem, hehhe.


(Bilden är från förra helgen, men det är ju mycket roligare med en bild...)

EXAMENSARBETSPROCESSEN IGÅNG



Lika långt och jobbigt som detdär ordet är att läsa - lika långt(råkigt) och jobbigt är det att skriva slutarbetet. Synen på fotot är synen jag har framför mig varje dag i några veckor framför mig nu. Dessutom sitter jag och dricker Finrexin nu, känner mig förkyld. Hoppas verkligen att jag inte blir sjuk!

Var på slutarbetsträff i skolan idag och träffade min handledare. Vi kom överens om att jag skiter i att utveckla någon "produkt" och att min "produkt" är att istället göra en djupare dykning i teorin. (Haha vilket språk jag använder..) Det känns väldigt skönt! MEN, det finns ju alltid ett men... istället måste mitt arbete vara ca 60 sidor, dvs. 20 sidor längre än vad alla andras arbeten är. 60 sidor... det är... mycket... väldigt mycket... Speciellt med tanke på att mitt arbete inte ens är 3 sidor långt ännu. Önska mig lycka till!
Nån som vill tjäna lite extra pengar kanske? ;)

RSS 2.0