I VÄNTAN PÅ BILEN

Sitter och väntar på att mamma eller pappa ska komma hem från jobbet. Väntat en timme nu. Måste iväg och handla julklappar innan Julspinning med Sebastian, ska bli skoj! Minns hans spinningtimmar i somras, en 10:a! ;)

Julklappar är kul att köpa, när man vet vad man ska köpa! Nu vet jag INTE vad jag ska köpa...
Jo en sak vet jag, jag måste in via Alko. Kommer att vara myyycket folk är jag rädd för. Eller jag är inte rädd för folket, jag är rädd för de långa köerna vid kassan som gör att tiden bara rinner iväg... försöker att inte bli irriterad men blir det i alla fall.

Mamma kom heeeeeeem! Jag vill verkligen iväg nu.
Nån som har tips vad man köper i julklapp åt en 17-årig brorsa som inte är intresserad av någonting ungefär. Inte har han några tips heller. Samlar på Iittala-glas åt honom, skulle köpa mera av dem, de hade alla färger utom precis den färgen som jag samlar på, så typiskt! :D

Men kom nu då! Kom igeeeen... Jag tror jag ska sluta skriva nu! Har inte nåt att skriva om eftersom det enda som rör sig i mitt huvud nu är bilar och julklappar.
Ja okej... det finns lite annat i mitt huvud också. Som alltid finns där i bakhuvudet... och framhuvudet... och mellanhuvudet.. ehh? Dags att sluta nu kanske.

Vad ska ni göra i helgen?

GONATT

Jag sov en låååång natt inatt. Ändå är jag helt sjukt trött nu. Höll på att somna i Villes soffa just. Nu blir det sängen för mig. Skönt med 2 dagar ledigt nu!


7 TIMMAR JOBB - SEN HELG

Har just ätit nybakad jullimpa, duschat, sett på ett avsnitt av Kyle XY och pratat i telefon med Ville. Där har ni min morgon i detalj.
Nu ska jag sätta lite mascara på ögonfransarna, sätta upp håret, packa ner maten (lutfisk, mums!) i väskan och köra iväg till jobbet. Jobbar 14-21 idag. Efter det blir det antingen hemmamys eller bortamys. Sedan inget jobb före söndag kl. 14! Skönt!


KARPATHOS

 347745-8











Såg just bilderna från Karpathos.
Längtar tillbaka. Jag MÅSTE tillbaka!
Behöver jag säga varför?

72 % KAKAO

Öh? Vadå inte kan äta mer än ett par bitar av mörkchoklad? Jag kan äta lika mycket som av vanlig choklad.

Det blev Pump igår, hann inte på Spinning. Men bra var kanske det, eftersom jag träffade på både Camilla och Helene. Efter det blev det "prata strunt" hos Ville ett par timmar. Och checka in hans telefon, måste ju köpa en ny så. Sen hem till sängen.

Hm.. vad ska jag hitta på idag då? RPV kl. 19? Bastu? Ansiktsmask? Handla julklappar? Läsa Glamour? Laga julkort? Baka? Se på söndagens avsnitt av Kyle XY? Hälsa på mommo? Träffa nån kompis?

Idag är en såndär dag när jag har lust att göra allt. Haha bara för att jag skrev detdär kanske det slutar med att jag sitter här hela kvällen och gör absolut ingenting!
Slutade jobbet redan kl. 14 idag, var effektiv och hann handla julklappar åt mamma och pappa under timmen som jag väntade på att mamma också skulle sluta jobbet.

Och så är det här "avslutningen" ska vara då = hejdå!

OSMINKAD LINDA

347745-6

TRÖTTIS

Jag ligger på sängen och håller på att somna...
Funderar om jag ska på Sebastians Spinning eller Päivis Pump idag... Vill på spinningen egentligen men det är så tidigt, vet inte om jag hinner. (Öhm, kanske beror på att jag inte orkar stiga upp ur sängen nu?) SÅÅÅ KUUUL att ha kort till LadyLine/SportsClub nu igen!

Sen har jag lovat att göra pappa en tjänst idag också och hämta en julklapp åt mamma från stan.
Borde själv börja köpa julklappar också. Har hittils bara köpt en. Men jag är ledig på fredag och lördag så jag tror att det får bli helgens projekt!

Ooooch.... min telefon är sönder. Och då menar jag helt sönder, går inte att använda. Måste föra den på reparation eller köpa en ny. Suck. Och enmassa telefonnummer är försvunna, för de finns på telefonen som bara är svart. Ajaj... inte kul.


EFFEKTIV LÖRDAG

Eftersom några tydligen fortfarande klickar in här och kanske väntar på ett inlägg, så varsågoda!

Har hunnit med mycket denna lördag!
BodyCombat
Städning
Tvättning
Matlagning
Bio
+ en hel del annat mer eller mindre nödvändigt

Nu: prata med drömprinsen på msn, hehe...
Sen: sova länge i mina rena lakan, skööönt...

RSS 2.0