HAPPY BIRTHDAY TO MEEE!

image119
Tack för alla fina födelsedagsgratulationer! Oj vilket långt ord det var då.
Jaha, så var man 22 då. Tjugotvåå! Och fortfarande lika barnslig... Tur att det är långt till 30 ännu iaf! För man höjer ju gränsen för vad man tycker är "gammalt" ju äldre man blir. Nu kom jag på en sak! Med den taktiken kommer man ju aldrig att vara för gammal! Smart! Jag fortsätter alltså med det.

VILKEN TOPPENHELG

Helgen går att beskriva med en ända mening:
Vänner betyder allt! <3

I´M IN HEAVEN

JAG ÄR ÄNTLIGEN KLAR!
Måste bara säga det, för det känns så skönt! Suttit och kämpat med det hela kvällen. Slarvat ihop något, vet inte om det blir godkänt, men just nu känns det bara så skönt att det är klart! Och inte kan väl nån ge underkänt för ett arbete precis till sommarlovet? (Ja okej då, hon som ska rätta mitt arbete kan.)
WihiiiI!
Sängen väntar! Tur att jag trivs bra på praktiken, annars skulle jag vara deprimerad nu för att jag missat min fritid ikväll! Möte klockan 8.30 imorgon känns iofs. inte så lockande, meeen! Snart kommer två underbara människor hem från Kina också, så det är bara bra att dagarna går snabbt just nu!
Nu ska jag lägga mig. Gonatt och sussa sött!

SLUTSPURTEN + GODA NYHETER

Ikväll ska jag skriva ett bokreferat på en finsk bok jag inte har läst + skriva om 13 lektioner jag inte kommer ihåg nånting av + skiriva en utvärdering om min egen inlärning om förman- och ledarskap. Jättetrevlig kväll alltså. Men efter det här har jag "bara" 3 arbeten kvar! Men det känns som ingenting när jag jämför med vad jag har haft. Sommarlovet närmar sig! 

 Jag fick jobb hela nästa vecka! På dagis, 0-3 åringar. Wihuuuu! En veckas lön är bra! Och så ska det bli roligt också! :)
Men hjälp, jag jobbar 9.20-17.00, sentur, vilket betyder att jag är sist där och ska stänga hela stället! Jaja, det går nog bra!

Nu måste jag börja jobba, om jag är riktigt effektiv så kanske jag hinner få lite fritid ikväll också.


LJUVA TING

        

            

image118


Engla har ordnat den härligaste tävlingen hittills! Man kan vinna ett presentkort på 500kr till Ljuva Ting, som har helt underbara saker! Kunde inte låta bli att vara med, fast jag inte är så bra på kollage, som man skulle göra ;) Dessa saker kostar bara 445kr. Härliga godisskålar, eller hur! Vill ha, vill ha, vill ha!
http://annamirjamaria.blogg.se/
(Vet att det är den gamla adressen, men den funkar fortfarande.)

TÄVLING

image104
Tyckte det var dags att vara med och tävla igen! Var med du också, tävlingen hittar du här: http://linneasgarderob.blogg.se/1210879992_beauty_box.html
Men självklart hoppas jag på att det är jag som vinner ;)

FÖRSVUNNET INLÄGG

Men åååh! Jag hatar när man skrivit ett inlägg och så bara försvinner det. Tycks hända med jämna mellanrum. Vet inte hur mycket bloggande det kommer att bli i sommar, troligtvis inte så mycket. Förra våren tog jag bort bloggen, men började pånytt på hösten. Tror den får vara kvar den här sommaren, så får jag se hur det blir. En del lär jag väl blogga iaf!

image103
Det finns ju så mycket annat att göra på sommaren, som att sitta på Strampen och slappa t.ex. Fick lust att sitta där i solnedgången nu... Men nepp, här är det plugg som gäller. Niiiiice!

BILD FRÅN STRAMPEN I LÖRDAGS

image102

Eftersom jag är så slö med att blogga nu så kan jag ju åtminstone sätta in en bild! Det är ju ändå bilderna som är dom roligaste att se nästan. Var en jätteskön och trevlig kväll på älskade Strampen! Sommar!
Tyvärr har det ju gått och blivit kallt nu, så kallt att man måste ha vantar, och så att det dalade ner några snöflingor idag. Men solen lyser för det mesta iaf och jag hoppas att värmen kommer tillbaka snart!

Praktiken har börjat och jag trivs helt bra! Lättad.

Ett skolarbete mindre, som blev färdigt i sista minuten ikväll och skickas in till skolan imorgon så det är där på torsdag när det är deadline. Känns skönt med ett mindre! Men aj så många kvar... men det ska jag glömma nu för stunden.

Imorgon blir det praktik som vanligt, 9-16. Skönt att jag börjar 9, eftersom jag måste cykla och starta minst 45 minuter tidigare. Sen ska jag bara hem en sväng och så har jag lovat att föra Stef till tåget. Då tänkte jag passa på att stanna i stan och träffa Cessi.

Nu borde jag börja söka mig till sängen... blivit 2 nätter med lite sömn nu när hockeyn har slutat klockan ett. Morgondagens spännande Finland-USA match börjar 2-tiden på natten så den kan jag alltså inte se. Såå störande! Förlorar vi åker vi ut... så... VI VINNER!
Nu säger jag gonatt och sov gott.

SAMMA SAK VARJE MÅNAD

Jag bara h-a-t-a-r mensvärk! Vad är meningen med den? Varför göra alla tjejer lite extra irriterade en gång i månaden? Vem kom på det?

Jaja.. förutom det så har det varit en riktigt bra dag! Middag med familjen på Fransmanni och sen en promenad med Stef.
Nu börjar hockeyn! Hinner inte berätta om igår.
Imorgon börjar praktiken...

BILD SAKNAS

Tänkte ta en bild på alla mina fulla väskor, men kom på att kameran ligger nerpackad nånstans i någon av dem. En megastor väska, en sportväska som håller på att spricka, en plastpåse full med skor, datorväskan och en ganska stor Friis&Company väska. Lite kläder hänger dessutom fortfarande på tork och ska packas ner imorgon. Vart? Hm. Det får bli morgondagens problem. Annars så är det jätteskönt att ha allt färdigpackat nu! Stiger upp imorgon vid 10-tiden, duschar och äter och fixar det sista, vattnar blommorna typ.. Sen blir jag hämtad ca 11.30 och så kör vi upp mot Vasa. Har fortfarande inte fattat att jag är påväg dit. För hela sommaren. Redan!


PÅVÄG TILL VASA

Tänkte blogga lite i hockeypausen. Bara för att undvika att börja packa! Det är ju så tråkigt... Men egentligen går det ju ganska snabbt bara man lyckas komma igång nångång, alltid det som är det svåraste. Imorgon bär det alltså iväg till Vasa! Känns konstigt. Men ganska bra, förutom att jag inte har lust med praktiken och alla skoluppgifter som är kvar och aldrig verkar ta slut hur mycket jag än skriver och skriver på dem!

Snart kommer Nina och Ville hem från Kina också, väntar, väntar, väntar! Ska bli såå kul :)
Nu ska jag fortsätta se matchen. Nu börjar det ju redan...

image101
Gissa vem? ;)


SPYSJUKA!

USCH säger jag bara! Hade glömt hur hemskt det var. Började 4-tiden, håller på ännu. Inte ens vatten hålls i mig... är helt slut!
Men Finland vann Slovakien 3-2, det höjer ju humöret lite.
Hoppas jag kan sova inatt och vaknar frisk imorgon...


MIN FÖRSTA SUSHI LUNCH

image100

Såg inte riktigt ut sådär, men något ditåt. Jag skulle ta foto, men kom på det först efter att jag ätit upp hälften så det fick vara... Har länge varit nyfiken på Sushi och tänkt smaka men det har aldrig blivit av, och jag visste inte heller om att det fanns ett Sushi-lunchställe i saluhallen i Åbo. Men men... lite skrämd blev jag när jag såg hur det såg ut och hade det framför mig, hehe. Men det var riktigt gott! Men jag tycker ju om fisk så det var väl egentligen inte så oväntat att jag skulle tycka om det. Mycket godare än det ser ut är det iaf ;) Vem hänger med nästa gång? För en nästa gång blir det absolut...

BILD PÅ FREDAGENS SHOPPING PÅ GINA TRICOT

image99

Ojojoj vad roligt det var att blogga nu då! Men blogga är väl vettigt? Hehhe.
Här är vad jag kom hem med. Ett I love sailors linne, ett blommigt linne, en vit basic t-skjorta och en mörkblå "AA-klänning" (en sån som jag inte skulle ha).
I love sailors linnet är min favorit! :)
Vilken är er favorit?

EN BILD FRÅN VAPPEN

image98

SKÅÅÅÅL!

KONCENTRATIONSSVÅRIGHETER

Vilket långt ord. Knappt så jag orkar koncentrera mig medan jag läser det.
Jag är uuusel på att plugga! Jag kan koncentrera mig i max 5 minuter, sen måste jag göra nåt annat. T.ex. blogga, läsa bloggar, titta ut en kvart genom fönstret, gå ett varv runt huset osv. Synd bara att pauserna är mycket längre än pluggtiden. 5 minuter plugg, 1 h paus händer lätt. Borde det inte vara tvärtom, 1h plugg och sen en kort paus? Jaja, vem är intresserad av att läsa det här egentligen!? :D Måste bara skriva av mig lite. Och hålla min bloggpaus ;) Tillbaks till pluggandet då...

GOD SÖNDAGSMIDDAG

image97

Stekt kycklingfilébiff med morot och batat i ugn (+ lite olja, salt och peppar) och tzatsikidipp. Mums! En av mina favoriträtter.

GLASS

Var på Combat imorse. Sen jag har legat på en handduk ute på gräsmattan och solat. Pluggat lite, lite, lite också. Hade med datorn ut. Nu ska jag iväg och köpa glass! Och kanske nåt annat gott till kvällen. Blir en kväll framför tv:n ikväll, hockey!



Magnum Strawberry White. Blää. Den var inte alls god, jag som trodde den skulle vara jättegod. Alltför söt och äcklig, kändes som att äta jordgubbssylt och grädde.
Tacka vet jag Mint Puffet! (Som var slut.)

HOCKEY VM 2008

Stör mitt pluggande. 3 matcher ikväll, jaja... lycka till med att ta igen det jag skulle ha skrivit tidigare idag när jag istället var på shoppingrunda!
Köpte 2 linnen, en t-skjorta, och 2 "klänningar"! Så då hade man lite mindre pengar på kontot igen... men vad gör det när man har mer sommarkläder i garderoben? Heh, så kan man också tänka!
Jahapp, nu fick Canada mål och jag missade det för att jag sitter här och bloggar :P Ska sluta nu, ha en bra kväll!

image96


GINA TRICOT

YES, YES, YES!
Imorgon öppnar Gina Tricot i Åbo! Jag hade heeelt glömt bort det, men som tur påminde mig Stef om det så imorgon på eftermiddagen ska vi dit och shoppa! Hoppas på att hitta nån söt sommarklänning, och ett linne och en t-skjorta!

Nu färgar jag håret. Bara utväxten, men det ska bli skönt att slippa den! Ska beställa tid till frissan för en ordentlig färgning, slingning och klippning sen när jag kommer till Vasa. Sådär passligt tills mina två kineser kommer hem tror jag ;)
Nu ska färgen tvättas ur, hejdåå!

BILD FRÅN PICKNICKEN IGÅR

Här kommer en bild från picknicken igår! Varmt och härligt var det!
image95
Var på picknick idag också, jag och Stef hämtade kebab. På vägen hem gick vi och köpte årets första bollglass, mums! Nu är jag redo för sommaren!

RSS 2.0