BODYCOMBAT

Nu ska jag iväg och ta ut alla mina aggressioner! Första gången jag går på BodyCombat i sommar, har saknat det, hoppas att programmet är lika bra som det senaste var! Nu ska jag packa ner sakerna i träningsväskan och köra iväg. (Vad hände med det flitiga cyklandet?)
Kanske vi ses? HAIJAAA!

SATC


Jag såg den med tjejgänget i söndags. Har ni sett den? Vad tyckte ni?
Jag tyckte den var bra, precis vad jag förväntade mig!

Heh, som ni märker så gick jag inte och sova ännu. Men nu slog klockan 00:00 (uuh, spöktimmen börjar), så nu är det verkligen dags att söka sig till sängen! Imorgon blir det jobb och bodystep, det är planerna. Gonatt för andra gången ;)

SOMMAR UPDATE

Sommaren har börjat, allt är i full gång! Sommarjobbet har börjat, gymkortet är i kraft och träffar vänner och har skoj för fullt där emellan! Imorgon börjar jag först 9.45, skönt! En liten sovmorgon sitter på sin plats, får sova till 8.30. Och imorgon är det dessutom torsdag, nästan fredag! Ser fram emot helgen. Ååh vad det är skönt att jobbar bara morgonskiften och i princip inga helger! Jobbar 2 helger + midsommardagen på hela sommaren! Okej, midsommardagen suger, men annars, perfekt!
Nu ska jag söka mig till sängen! Gonatt på er!


Jag vill ha jordgubbar! Tänkte köpa igår när jag var och handlade, men sen när jag hade handlat färdigt och kom ut var tjejen som sålde dem borta.

SOMMAREN ÄR HÄR

Det är ju nu jag borde blogga, egentligen. När jag gör enmassa skoj hela tiden. För det är ju SOMMAR! Juni redan... tänk det!
Sista veckan praktik nu. I helgen var jag och Nina till Åbo. Shoppade och var med Stef till Nådendal, som verkligen är ett underbart ställe! Skulle det vara lite större stad och mer finlandssvenskar så skulle jag säkert flytta dit!

Oj var klockan sådär mycket! Nu ska jag iväg till gymmet, ÄNTLIGEN! Som jag har väntat :)

RSS 2.0