FREDAG


Jag och Nina på Poro i lördags. Taget av Josse.
Veckorna bara rinner iväg, nu är det fredag igen. Ska bli skönt med helg! Men innan jag tar helg ska det kämpas med slutarbetet ännu idag. Ikväll bara ta det lugnt tror jag... kanske hyra film. Imorgon shopping och troligtvis utgång med Nina (självklart), Josse och Stef. Om Sisu och Cessi ännu sku vara här sku de va riktigt bra. Oh ja (!), ja glömde... förstås sku vi ännu behöva förflytta oss till Vasa för att de sku va riktigt bra! Men iaf, det ska bli riktigt kul att träffa Josse och Stef och att gå ut nånstans! :)

EN TJUV I VÅRT HUS

Igår bakade vi världens godaste banan-chokladkaka som vi skulle bjuda på åt en kompis ikväll. Det var exakt halva kvar, men när vi tog fram den idag hade vår "kääära, kääära nära vän" som vi är så glada att vi bor tillsammans med (eller så int...) ätit upp en superstor bit av den! Och dessutom skärt den helt konstigt så att den inte gick att skära upp i normala bitar. Nu har vi alltså ingenting sött att bjuda på så vi måste iväg till Siwa och köpa kex eller nåt! Sen ska vi baka scones, dricka te och äta vindruvor också... mums!


I'M BACK!

Tillbaka i Åbo. USCH. Vill inte vara här och vill absolut inte skriva slutarbetet som ska vara inlämnat 17.9. Jag kommer att hoppa i taket så jag slår huvudet och dör av lycka om jag blir klar! Har inte börjat ännu. Var till bibban igår och nu känns det som jag bor i ett bibliotek, men det är allt. Vet inte ens vad jag ska skriva om, bara lite ditåt. SUCK.

Första skoldagen idag, tänkte få en panikattack när jag gick in genom porten. Men det var åtminstone skönt att höra att det också finns andra som hatar att vara tillbaka i Åbo och är sjukt stressade för slutarbetet. Jag har på känn att denhär bloggen kommer att vara min klagomur i höst, så tänk er för innan ni klickar in här om ni inte vill smittas av min pessimism!

Nu ska jag börja bläddra i mina böcker då... Lycka till säger jag bara.

RSS 2.0