PICKNICK I DET GRÖNA

Hade tänkt sätta upp bilder från picknicken men nu hinner jag inte riktigt med det! Kommer imorgon! Har just ätit fisksoppa och nu ska jag hoppa duschen och fixa mig tills ikväll, har en timme på mig! Sen blir det fördrink, mösspåsättning på vårdberget, skumppa och massa drinkar... fest hos Emil... hoppas vi alla lyckas tränga in oss i lägenheten!

image94

GLADA VAPPEN!

23 GRADER OCH SOL

Vilket perfekt väder på vappen imorgon! Kan det bli bättre? Oftast brukar det va kallt ju! Nu kan man ha klänning, med bara ben! Sommar, sommar, sommar! Jag älskar sommar! Ser såå fram emot denhär sommaren! Eller egentligen har den ju redan börjat nästan, om man tänker på vädret. Men för mig börjar den egentliga sommarn först när jag har sommarlov från skolan, dvs. 6.6.

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon, picknicken börjar tydligen redan kl 11. Jäsp! Men ska det vara såhär bra väder så är det nog bara bra att jag kommer mig upp nångång! Trött i benen är jag iaf nu så det ska bli skönt att lägga sig, var på en timmes joggingrunda med Emil sent ikväll.

Vad ska ni göra imorgon?

SÖMNTUTAN NR.1

VARFÖR ska jag vara så morgontrött och envisas med att sova till halv 12? Sova tills nån ringer och väcker mig? Blä på mig själv för det! Speciellt när det är soligt och jättevarmt!
Jag fick stor lust att shoppa nu! Jag har INGA sommarkläder! Vill ha en ny jeanskjol och korta jeansshorts och t-skjortor och linnen och andra kjolar och andra shorts och nya jeans.... Ja, en hel del.

Fick ett mail idag att jag vunnit en miljon euro och skulle ta kontakt med nån i London. Jovisst, säääkert! Tänk om man hade vunnit det påriktigt! Då skulle jag... jag vet inte vad jag skulle :P

Nu ska jag skriva ett referat som jag började med igår men aldrig avslutade, pga. andra roligare saker dök upp. Som -bio, latte på Robert´s coffée och sexsnack på msn. Haha...
Efter det ska jag iväg till stan på shopping, så det så! Om jag fortfarande har lust att shoppa då så är det bara att trampa iväg. Borde lämna in ett par papper till skolan också..

SEXSNACK

Har just sexsnackat med V. några timmar, istället för att plugga. Mycket roligare! Ni ska få ett smakprov på en av sakerna vi pratade om. (Oberoende om ni vill eller inte ;)

Vem vill suga på gummi?
Men ändå är man så nyfiken hur dom här smakar. Haha. Eller hur, nån som vet?

image92

27 DRESSES

image90

image91

En riktig Linda-film! Så nu vet ni min filmsmak, ni som lyckats undgå den ;) En typisk romantisk komedi, men en bra sådan. Pluspoäng är ju att killen på bilden här är så söt också! Mycke skratt men inga tårar film! :) Helt klart sevärd!

BÄTTRE DAG IDAG

Steg upp lite efter halv 8, duschade och fixade mig men lät bli att tvätta håret och satte upp det istället så jag hade en riktigt lugn morgon. Åt frukost i lugn och ro istället. Sen cyklade jag iväg till skolan, mulet väder tyvärr men nu tittar nästan solen fram bakom det ganska tjocka molntäcket. När jag kom till skolan stod några klasskompisar på gården och sa att vi inte hade nån lektion, att dom hade glömt att ta bort den från läseordningen. Det var både irriterande och skönt. Först var det irriterande, att ha vaknat så tidigt och kommit sig iväg till skolan, och så har man ingenting, men på samma gång var det mest skönt att slippa lektionen, jag visste ändå inte vad jag skulle säga om mitt obefintliga slutarbete som jag inte alls har funderat på!

Men en tråkig nyhet fick jag tyvärr idag. Jag får inte praktiken till godo, inte ens en del av den. SUCK alltså, orättvisa j-vla skola! Tur att jag har sökt praktikplats för länge sen iaf, annars hade jag nog fått panik! Ringde och skjöt upp praktiken med en vecka nu iaf och det var inga problem, så nu är det fixat. Ska vara med föreståndaren för Gustavsborgs daghem i Vasa, 12.5-6.6. Hoppas det blir trevligt iaf, trots att jag faktiskt har noll lust att ha praktik ännu en gång. Men men, det är i sista gången och bara fyra veckor, jag får bara stå ut. Och min handledare lät trevlig iaf! :)

Nu, tillbaka till skolarbetet. Har redan skrivit lite idag. Ska försöka vara duktig nu så att jag kan slappna av och känna mig duktig ikväll. Blir 27 dresses på bio ikväll, redan kl 18. Ska bli skönt! :)


VILT SEX OCH OTURSDAG

Vaknade av att tjejen som bor i rummet brevid hade viltt sex med en kille, sängen bankade i väggen med jämna mellanrum. Jag var trött och somnade snabbt om, men vaknade om en stund av en helsjuk dröm. Blev nog påverkad av dem undermedvetet!
Sen vaknade jag 12.30 av att hon "skrek", niiice alltså. Och sen har dom hållit på hela dagen och eftermiddagen. Nu är hon äntligen borta.

Vill helst glömma hela denhär dagen, allt har gått fel. Har inte fått nåt skolarbete gjort alls. Och sen hade jag väntat på att fara och träna kl 19. Väntade där en halvtimme och sen kommer nån in och säger att passet är inställt för att ledaren inte har kommit. Kul alltså. Så då blev det godis och hem och sura från Siwa istället (smart jag tänker alltså ;)) Sen skrev jag ett jättelångt mail åt Nina och precis när det börjar vara klart försvinner allt. Nu ska jag publisera dethär gnäll-inlägget innan det också försvinner. ;)

ETT PAR EGOBILDER

image88

image89

Jag ikväll. (Och sprayflaskan kom med på bild än en gång, hehe.) Visst är det härligt ljus, solen som håller på att gå ner och lyser in genom fönstret!

HIT SKA JAG IKVÄLL

image87

Eller nånstans nära, får se. Ska ut på en cider eller nåt iaf! Bara att sätta sig på cykeln igen då. Ibland önskar man att man bodde i centrum, bara att gå ut! Har verkligen noll lust att cykla nu, men men... Kanske jag skulle ta bussen? Hm... jo jag tror jag gör det faktiskt. För det är verkligen inte kul att cykla hem i mörkret, själv. Bussen går om mindre än 10 minuter. Trevlig lördagskväll!

HÄRLIGA VÅRBILDER!

image85

image86

Cyklade till Åbo slott idag och satt på en bänk i solen och pluggade. Härligt! Blev inte så mycket pluggat men, hehe. Lite färg fick jag väl iaf hoppas jag! Satt i bara linne... såå varmt!
Och härliga blåsippor, eller hur!

UT I SOLEN!

Blev sent igår, jag vaknade 11.30. Nu har jag städat; dammsugit, diskat, skurat spisen och städat badrummet och wc:n! Vattnade och fixade blommorna också... var  tvungen att säga hejdå till den ena, den var helt död :( (Ninur du vet den vid spegeln som länge varit sjuk ;))

Nu ska jag ut i solen. Tänkte cykla nånstans (mot hamnen), sätta mig ner och plugga och kanske köpa årets första bollglass! 16 grader och sol, inte illa för en dag i April, underbart! Ska bättra på fräknarna lite, hehe.


MITT I NATTEN

Filmkvällen är sluuuut och jag har fått några timmars massage och är helt slö nu! Lyx med killkompisar. Mätt är jag också. Bläh. Och klockan är över 3. Borde nog gå och sova nu...
Imorgon har dom lovat klar sol och +17 grader. Hoppas verkligen det stämmer! Underbart! En klasskompis frågade om jag hade solat idag, så liiiite brun har jag tydligen blivit iaf!
Gonattkram från mig!


FILMKVÄLL

Nu blir det film, chips och dipp med Emil!
Ska se The Good Night och Good Luck Chuck. Hoppas de är bra!
Undrar om jag kommer att hålla mig vaken... sov en timme på eftermiddagen men jag blev bara tröttare av det... Men om det är som det brukar är det nog ingen fara, blir piggare ju senare det blir!
Ha en skön fredagkväll allihopa!

STRESSFREDAG

Det var helt okej att stiga upp 7 idag. Eller vad ska jag säga, det kändes inte värre än att stiga upp 10 typ, haha. Jag är ju ändå så trött oberoende av när jag stiger upp så! Det gick bra. Var helt okej att cykla till skolan också när solen sken från en klarblå himmel redan den tiden!
Sen var det skola till 12 tiden med en skrikande kärring till lärare, med överdriven södra Finland dialekt. Riktigt jobbig att lyssna på! Men vi skrattade ganska mycket också, bara för att hon var så... jobbig! Sen blev det lunch med några klasskompisar. Och vet ni vad... Jag såg en snygg kille i skolan idag! Och DET händer inte ofta! Han såg mig också... men vad han tänkte vet jag inte, tyvärr ;)

När jag kom hem skrev jag ett referat. Sen gick jag och satte mig på en bänk i solen en stund och läste följande bunt med papper som jag ska skriva om. Härligt var det i solen iaf, 15 grader + sol. Undrar hur varmt det var i solen? Väldigt varmt om man sitter i lä iaf, som jag gjorde, i bara topp och uppdragna mysbyxor till knäna för att det var så varmt. Nu har jag precis ätit och det är väl bara att fortsätta plugga då.

Ikväll... vad ska jag göra ikväll? SLAPPA! Film och godis tror jag bestämt det blir. Ska fundera över om jag vill ha sällskap eller inte :)

MASSAGE ERBJUDANDE

Jag blev just erbjuden massage imorgonkväll. Borde man tacka ja?
För er som är nyfikna, killen studerar historia på ÅA.
Nu ska jag sova, fick inget skolarbete gjort idag, jag skyller på nacken (det är faktiskt sant). Så jag säger gonatt istället och hoppas på en bättre dag imorgon!

KOM OCH MASSERA MIG NÅN?

Aaaaj! Jag har så ont i nacken att jag inte vet hur jag ska klara av att sitta här vid datorn och göra skolarbete. BLÄ, säger jag bara. Jag behöver massage. Var är dendär snygga killen som står bakom stolen och masserar mig medan jag jobbar nu då? Finns han? :D

COCA COLA

image84
Synd att alla affärer redan har stängt. Vill haaa!
Alltid efter att jag har tränat vill jag ha kolsyra!? Undrar varför...

Annars har det varit en väldigt slö dag idag. Kom mig upp ur sängen först vid ett tiden fast jag hade väckning kl 10. Tack och hej dyngsrytm! Varade i två dagar. Men imorgon har jag skola alltför tidigt, måste upp 07.00. När har jag stigit upp den tiden senast? Men, imorgon är det FREDAG!

Hm, sen då, jo jag cyklade till skolan med ett intyg och sen till Friis&Company för att byta mina glasögon, som var lite sneda. Men nu har jag ett par som sitter bra! Blev en sväng via H&M och Aleksi också... Sen och handla till S-Market på vägen hem och sen lagade jag mat. Köttfärssås, potatis och kokta morötter, riktig husmanskost :P Efter det var jag sååå trött och gick ut och satte mig på en bänk i solen en halvtimme och bara lyssnade på musik. Hade noll lust med Combat men eftersom jag hade sagt åt Stef och Emil att jag skulle komma släpade jag mig motvilligt iväg. Och tur var väl det! För det var som vanligt jättekul! Ge mig en spark i baken nästa gång jag tänker skippa ett Combatpass med Carola!

Nu: skolarbete :(

PS. I LOVE YOU

image80  image81


Såg den på bio ikväll. Inte sett den ännu? Se den! Jättebra! Men boken är faktiskt ännu bättre, så mycket bortklippt i filmen. Men det är en film som man garanterat både skrattar och gråter till! Till och med killen som satt snett framför mig torkade några tårar ;)
Och "Gerry"... Mmm.... en riktig nallebjörn, en sån man bara skulle vilja krama. En tredje bild bara för det:

image83

Nu är det läggdags för mig, gonatt!


61 MINUTER

 
Run, run, run! Ahh. Efter en timmes joggning är man ganska slut! Det var länge sen. Nu sitter jag här nyduschad i handuk och orkar inte klä på mig. Helt matt. Vattnet droppar ner på ryggen från håret. Nä nu ska jag nog stiga upp innan det torkar som ett kråkbo! Ska fixa mig lite nu, sen är det bio och lösgodis som gäller! :)


OSKARP BILD PÅ RESTEN AV GÅRDAGENS SHOPPING

image76    

Orkade inte anstränga mig för att få en bra bild ;) Men hoppas ni ser iaf. Bikinin (som jag lovade visa åt Sissa) tyckte jag syndes sämst på bilden, så det fick bli en till på den. Byxorna ser också lite skumma ut på bild, det är alltså halvlånga, tränings/mysbyxor. :)

Ojdå! Nu glömde jag bort mitt söta jordgubbshalsband från Friis&Co. Men det får ni se nån annangång. Lär använda det flitigt i sommar!

LITE AV GÅRDAGENS SHOPPING

 
Här ser ni min jacka och mina solbrillor som jag köpte igår!
Jag tycker att jackan ser nästan svart ut på bilden, men den är marinblå.


MIN BLIVANDE "NYTTIGA" LUNCH?


MAN MÅSTE JU PRIORITERA

Hemma, har varit på stan hela dagen och shoppat massor! Var en såndär dag då jag hade kunde köpa nånting i varje affär jag gick in i! Så nu är jag några hundra euro fattigare = väldigt fattig. Men det är det värt! :) För jag köpte baara bra saker. Ska visa senare!

För nu ska jag iväg till stan igen. Sitta på nån uteservering, nån båt eller på nån bänk vid ån och äta glass, Emil lyckades övertala mig. Men visst låter det mycket roligare än skolarbete?


TÄVLING

Hon http://aliciahansen.blogg.se/ lottar ut en vippig söt kjol. Varför inte vara med? Man kan ju ha tur! Var med ni också. (Även om min chans att vinna minskar då, hehe.)

VILKEN SKÖN KÄNSLA

Ah, klockan är kvart före 11, jag har ätit en ordentlig frukost och jag känner mig pigg nu! (Trots att ögonen fortfarande svider lite av lite sömn.) Solen lyser in genom fönstret. Nu ska jag borsta tänderna, sätta på lite maskara, sätta upp håret och cykla iväg till stan för en shoppingrunda. Får se om jag kommer hem med nåt! En vårjacka kanske?

Update: Glömde ju att säga en viktig sak, samtalet är ordnat och intyget borde komma den här veckan. Huh!


MINA ÖGON SVIDER

Jag är så trött! Vill bara krypa ner under täcket igen, fast jag redan har bäddat sängen. Tack Sisu för att du ringde 9.30 (direkt efter den eländiga väckarklockan) så att jag lyckades ta mig upp! Annars är nog risken stor att det inte hade lyckats. Tur att det är sol, det gör mig iaf på bra humör! Nu ska jag äta frukost och hoppas på att jag piggnar till, eller på att mina ögon piggar till!

Efter det måste jag ringa ett samtal. Samma problem varje gång. Men den här gången ska jag inte fundera alltför länge... bara medan jag äter frukost, sen ringer jag.

Åhh, tänk om det hade varit en ledig sommardag nu! 25 grader varmt och gassande sol. Hade kunnat cykla iväg och lägga mig och halvsova på stranden, tills jag är pigg. Då hade jag kunnat spela beachvolley eller badminton! Längtar!

VILL SOVA!

Jag-blir-tokig.
Jag vill sova, nu! Stängde datorn för länge sen, försökte sova. Kunde inte sova, läste ut min Glamour-tidning. Försökte sova, men jag är inte alls trött! Satte alltså igång datorn igen. Suuuuck. Imorgon tänker jag tvinga mig att stiga upp kl 09.00 fast jag är ledig. Jag kan ju inte sova mellan 04.00-12.00 heller! Det går ju inte! Vad ska jag göra nuuu då... Hatar det här. Vill ha morgon nu! Och sol! Nu är jag hungrig också. Om jag inte har somnat om ett par timmar stiger jag upp och äter frukost :D

Vad gör ni när ni inte kan sova?


MITT HUVUD SPRÄNGS

Har suttit och skrivit, skrivit och skrivit. Alltför länge. Men oj så skönt att jag har fått något gjort idag! Känner mig nöjd med mig själv nu för en gångs skull, när det gäller skolarbete.
Tog en kvällspromenad ikväll också, såå härligt väder! Nu ska jag ha ett glas juice! Sen är det borsta tänderna och sängen som gäller!


PLUGGPAUS

Jag måste bara säga. jag känner mig så duktig, för en gångs skull GÖR jag faktiskt någonting. Har snart läst och sträckat under en hel finsk "artikel". Sen återstår det bara att skriva om den, så får jag dra ett streck över den punkten iaf! YES!

Idag har jag spelat badminton, jätteskoj! Sen hade jag tänkt gå på BodyCombat men skippade det, var trött i hela kroppen efter badmintonspelandet. Så jag tog en varm dusch istället, kokade kaffe och tog det sista elovenakexet ut skåpet och började plugga. Bra beslut.

Tyvärr har det varit mulet nästan hela dagen, solen har bara kikat fram en kort stund med jämna mellanrum. Annars hade jag suttit ute och solat nu. Vill ha färg i ansiktet! Resten av veckan visar det iaf en stor sol och många plusgrader, hoppas på det! Nu fortsätter pluggandet. Hej så länge!

GLAMOUR MINIGOLF

image70
image71

Litet smakprov från igår. Det var jättekul och jag är väldigt imponerad av stället! Perfekt idé. Sen fanns det 3spökbanor också, jag blev livrädd ett par gånger och hoppade nästan upp i taket. Uuhh. Men sen fick man ju skratta åt sig själv efteråt! :D

Efter detta blev det senmiddag på en Kinarestaurang (tänkte på dig Ninur :p), jättegott! Och jag är faktist ganska stolt, jag åt alltihop med pinnar! Första gången det lyckades, häftigt. Sen blev det två filmer: Lost in translation och School of rock. Båda var bra!

HÄRLIGT VÅRVÄDER IDAG IGEN

image69

Jag gick hem från stan idag! Var såå härligt väder, skulle ha dött av värmeslag om jag hade haft jackan på. Tog foto på ett ställe på hemvägen som jag tycker är fint, OM bara vattnet i ån hade varit blått istället för brunt! På vägen hem köpte jag en kycklingsallad från Hesburger, trodde jag, när jag kom hem visade det sig att hon gett mig en tonfisksallad, fast det stod kycklingsallad på kvittot. Tur att den var god iaf. Efter det gick jag och satte mig på en bänk och solade ansiktet en halvtimme, skulle vilja få lite färg! Men än så länge har jag bara fått några fräknar. Drack också en Frezza - "vanlij ice latte", den var sådär.. helt okej men tror inte att jag kommer att köpa den igen. Jag måste testa dem på nåt café istället, tror att de är godare där!

Jag skulle egentligen ha varit påväg till stan igen nu, skulle på bio med Stef och äääntligen se PS. I Love You, men sen gick den tydligen inte mer ikväll på söndagar. Blä, irriterande. Men, har nåt att se fram emot ännu nu då. Får nöja mig med Finlands Top Model som kommer 20.00 ikväll då. (Tack Sisu för att du påminde mig!) Går bra det med.

Och sen en sak till... jag har sån otroooolig lust att spela badminton nu! Måste hitta nån som vill göra det med mig snart. Emil kanske, han är med på allt.

SUPERLÖRDAG

Här http://www.hohtogolf.fi/rataesittely.html ska jag spendera lördagskvällen! Tror det kommer att bli skitkul, ser spännande ut! Efter det blir det filmkväll, vi ska se Lost in Translation och äta Malaxlimpa med kallrökt lax, som jag ääälskar!

Här är det toppenväder igen! Sov alltför länge. Men sen var jag ute på en timmes promenad i solen med X3M i öronen! Och det var tur att jag lämnade jackan hemma, topp och collegetröja räckte bra.
Nu ska jag duscha. Ha en bra lördagskväll!

PÅVÄG TILL PRISMA

        

Har varit så härligt vårväder idag! Blev en promenad till Prisma, genom parken. Fick sån lust att spela badminton, fotboll eller volleyboll! Var nära att fråga 3 killar som spelade fotboll om jag fick vara med, hehe. Om jag hade varit liiite modigare så!

När jag kom hem lade jag mig på sängen med en stor skål med godis och tittade på "du är vad du äter", det passade ju bra ihop? Haha. Nu håller jag faktiskt på och pluggar. Vad duktig jag är! Men godiset är tyvärr slut...

SOLIGA HÄLSNINGAR FRÅN MIG

Jag älskar solen! Kom just in, satt ute ungefär en timme på en bänk i solen och läste. Eller ja, läste en del iaf, tog ganska många pauser och bara njöt av solen också. Och hörde på fjortispojkarna som festade på gräsmattan en bit bort samtidigt som dom spelade finsk tango!! Ookej.

Jag längtar helt sjukt otroligt mycket till sommaren! Sommar och sol, ska bli så sköönt och så kuul!

Nu ska jag ut i solen igen. Dissar datorn, den är tråkig. Ska ta en cykeltur till Prisma och se om de har Vanilla Ice Latte som Nina rekommenderade. Annars ska ja på Café väldigt snart, måste testa den!

SOLIG DAG

Puh. Nu tog min energi slut tror jag.
Annars har det funnits mycket av energin idag :) Vaknade halv 9, PIGG! Och DET händer inte ofta! Hade väckning 9, så jag låg i sängen tills lite över 9, varför stiga upp när man kan ligga och slöa en stund? Nåt som är lite intressant är att väckningen aldrig kom på! Jag bara råkade kolla på klockan och undra om den inte var 9 snart, då var den 09:07. Men jag kollade, och väckningen var inställd på 09.00. Har det nåt fel eller? Tänk om jag hade försovit mig igen, det hade varit katastrof!

Ja, sen då... hade nästan en timme på mig och åt frukost i lugn och ro medan jag läste Glamour. Fixade mig och cyklade till skolan, i solen! Hade skola från 10.30-14.30. Sista basgruppen för i vår, så jävla (ett måste!) skönt!! Sen var jag riktigt duktig och kopierade enmassa(!) delar ur olika böcker och fyllde på kopieringskortet (eller nyckeln som det är nuförtiden), har tänkt göra det i evigheter men inte fått det gjort, så nu känns det bra. Förutom att allt jobb är ju kvar, har ju inte läst och refererat dem ännu! :D På vägen hem var jag till TYS och skrev på kontraktet att jag inte kommer att vara i lägenheten under sommaren (=behöver inte betala julis hyra). Frågade också om man får lämna in nycklarna på helgen, och det får man... finns en postlucka. Vilken tur!

På vägen hem stannade jag ännu en gång, vid S-market, och handlade. Sen hem och laga makarolilåda och ha telefonmaraton! Mamma, Sissa, Emil, Stef... Pratade nästan i telefon non-stop tills klockan var halv 7 och det var dags för Combat med Stef och Emil.  Det gick bra... och jag tror jag är lite småkär i Carola. (Nä, inte på det sättet.) Nu fastnade jag framför datorn... med en burk Piltti (supergott), men den är tom nu, så jag måste väl lyfta min rumpa från stolen och hoppa i duschen nu då!

Såg just ut genom mitt fönster: Himlen är rosa!

HELT UNDERBART!



Inte världens bästa bild direkt. Men ni ser, det räcker!
Kan man inte hoppa över natten bara, och så är det imorgon eftermiddag när jag slutar skolan 14.30 och ska cykla hem? Längtar!

Gonatt, igen...

NÖJAKTIGT

En sida skrev jag, får vara nöjd över det. För det är det bästa på många, många, många dagar! Nu ska jag försöka sova. Eller läsa min bok eller nåt... För trött kan jag ju inte säga att jag är! Men imorgon har jag skola 10.30 och jag får inte försova mig!

Sov gott!

JAG SKA, JAG SKA!

Måste bara blogga lite före jag börjar. Sitter framför datorn med en tjock bok framför mig, som ska refereras klart nu. Åtminstone det måste jag få gjort idag. Det ända vettiga jag gjort hittills idag är att jag har tvättat en maskin med kläder (för andra gången, eftersom jag glömde hänga upp igår, haha) och varit på ett pass BodyCombat. (Carola som höll Johannas pass igen, yes!)
Jaja, det är väl bara att börja då. Har laddat upp med ett stort glas blaskigt Pepsi Max, som min härliga rumskompis (öh, vad heter det, vi bor ju inte i samma rum heller... "kämppis") helt säkert har blandat ut med vatten!
Nu sätter jag igång. Påriktit. Önska mig lycka till!

PS. Telefonsamtalet fixade sig idag, hon ringde upp :)


UNDERBART

image62

TELEFONSAMTAL

Det är så typiskt. Jag har suttit här och varit nervös över ett samtal jag måste ringa, och varken fått nåt annat gjort eller lyckats ringa. Och så ringer jag äntligen, och signal efter signal går... inget svar. Suck!
Men lite bättre känns det nu när jag iaf. har försökt.




SKIT ALLTSÅ!

Jag försov mig. Jag började ETT, och jag försov mig! Snoozningen slutar tydligen efter en viss (ganska lång) tid. Paniiiik. Det är ju det här vi ska diskutera i basgruppen imorgon! Och så var jag inte där. Och har absoluut inget att säga.
Och nu är klockan ett och hela dagen blir konstig.
Hjälp! Jag vill ha tillbaka min dygnsrytm. Var nog inte så smart att vara uppe till 11 på morgonen i lördags, heh.

NÄR MAN INTE KAN SOVA

Släckte datorn efter senaste inlägget. Gick i sängen. Läste några kapitel ur boken, har ingen lust att läsa nu mera. Släcker, försöker sova, kan absolut inte sova. PIGG!
Ibland suger det att vara såhär kvällspigg! Ska försöka sätta väckning imorgon och stiga upp nångång fast jag inte har skola före kl 13. Så är jag förhoppningsvis trött imorgonkväll, efter två nätter med lite sömn. (Men det trodde jag att jag skulle vara ikväll också.)

Vad gör man mitt i natten en vardagskväll när alla andra sover?

image59

Ni förstår kopplingen till bilden va?
Mimmi PIGG! Haha, min humor är bäst. Visst skrattar ni?

WASA SPORTS CLUB / LADY LINE - KORT

Nu har jag fixat gymkort till sommaren! Wohooo! Oooooch vad jag väntar! Ska bli så kuuul! Hittade ett kort för 40/månad på WSC:s hemsida, så då var det bara att passa på! Kortet har jag från 30.5-31.8.

                    <3


Och en sak till, jag kanske, kanske, kanske får praktiken till godo iaf! Idag kom hon och sa nåt om att jag skulle fixa intyg av min chef på vilka uppgifter jag kommer att göra i sommar. Och om jag kan intyga att det inte är "vård-uppgifter" så kanske det fixar sig! HOPPAS! Isf. skulle jag slippa praktiken och vara ledig 4 veckor istället. JAG SKULLE BLI SÅÅ GLAD! Håll tummarna för det! Imorgon måste jag ringa och fixa så att hon skriver ett. (Ugh, jag hatar att ringa till okända människor.)

Nu, gonatt!

TISDAGENS PROGRAM

06.59 - Vaknar av ett grattis på namnsdagen-meddelande av pappa
07.42 - Vaknar av ett grattis på namnsdagen-meddelande av min gudmor
08.30 - Börjar snooza
09.00 - Stiger upp, äter frukost medan jag gör mig klar och packar väskan nångång där emellan
09.35 - Cyklar iväg till Turun Yliopisto
10.00 - 15.30 Lyckas viskande och halvsovande ta mig igenom massa tråkiga föreläsningar på finska som jag fattade noll av. Lunch vid 12-tiden. "Tikkaritauko" kl 14, hehe, sen satt alla och slickade på slickepinnar sista föreläsningarna.
15.30 - Hämta en reserverad bok till skolans bibba
16.00 - 19.30 Kaffe på Aschan + skoshopping med Emil. Han köpte träningsskor. Jag köpte ett par vita Nike skor (efter mycket babblande med Ville i telefon, haha)
20.00 - Hemma igen

Nu slutar jag med klockslagen. Hemma har jag ätit, duschat, rett upp lite i rummet och slappat vid datorn.
Snart blir det läggdags med min spännande bok i handen tills ögonen inte hålls uppe längre. Jag är faktiskt ganska trött nu, efter bara några timmars sömn inatt. Skönt!


TELEFONKVÄLL

Kvällens pluggande förvandlades till en telefonkväll. Alltför långa samtal med Stef, Emil och Ville. Hups. Men det var iaf. mycket trevligare än att göra skolarbete, så det så. Får ta igen det... men när?

TOMT HUVUD

Jag tänkte börja plugga nu. Påriktit. För första gången på alltför länge. Men det går inte, först måste jag äta... senmiddag. Var på BodyCombat med Stef idag och sen följde jag henne en bit hem för att det var så fint väder, sen måste jag duscha och sånt så det drog ut lite. Men kycklinglåren är i ugnen och om en kvart är de klara! Just nu är huvudet helt tomt. Hoppas jag får energi av maten så jag orkar plugga sen, risken är ju att jag blir trött också ;) Kaffe kanske? Hehe. Nja, lite för sent. Då somnar jag aldrig ikväll.

EN RÄDDANDE ÄNGEL

Jag var nära att börja klättra på väggarna! Hade ingenting att göra och pluggandet blev det förstås ingenting av - jag menar, lördagkväll! Går bara inte då. Förbjudet.

Men nu är jag påväg till Emil. Ska bli superkul, för jag är såå rastlös och sällskapssjuk bara för att jag inte har gjort nåt på hela dagen! Bussen går om 10 minuter. Synd att det regnar. Och att det är en bit att gå från stan. Eller nej vänta nu, nattbussen går ju på Tavastgatan, det hade jag glömt. Vilken bra överraskning, jag som trodde att jag skulle bli tvungen att gå ända från torget själv mitt i natten! Nu behöver jag inte gå såå långt iaf. Kanske Emil kommer och följer mig till bussen inatt om jag är riktigt snäll, hihi.

Ha en trevlig lördagskväll... eller hm, lördagsnatt!

STOCKHOLM

Jag måste till Stockholm innan sommaren. Fick bara sån jättelust att fara dit och shoppa, gå runt i gamla stan och sitta på nåt mysigt café nu! Vem kommer med?

MENSVÄRK

 

Ajajajajajaaaaaj...



Har jag inte ett snyggt blåmärke på armen föresten? Minne från sitzen i torsdags när vi råkade dansa in i ett bord tror jag...

FYLLEFEST OCH BAKISHUMOR

Vilken kväll! Vilken natt! Vilken morgon! Och vilken dag...
Kul har jag haft iaf, och det är huvudsaken!
Och varför sova hos den tjejkompis, när man kan sova hos en kille man känt i ett par timmar istället? ;)
Och äta krabbislunch med tjejkompisen istället och skvallra lite!
Spänning gör det bara roligare, ibland.
Nä, nu ska ja inte avslöja för mycket här. Risken finns nämligen! Precis vad som helst ploppar ut ur min mun idag. Hade ett ganska roligt bakishumor telefonsamtal med Emil idag också, det spårade ur lite om man säger så! :D
Nej nu ska jag sluta flumma.
Jag behöver sömn! Måste ta igen förra nattens sömn också.
Gonatt!

MEN ÅÅH!

Gick ut för att cykla till skolan, senast jag såg ut lyste solen. Skulle äta på kåren före basgruppsträffen. Men så REGNAR och blåser det när jag kommer ut. Typiskt! Så nu sitter jag här och slänger snabbt i mig lite mat. Måste ta bussen istället. Bussen går... typ nu. Så bye bye!

TAGNA PÅ BAR GÄRNING

image54

Haha, kollade igenom mina bilder och råkade hitta den här! Tyckte den var väldigt passande för ikväll. Bara att jag saknar min andra hälft ;) Haha.

Föresten så har jag bestämt att det här är onyttiga-veckan. Och nästa vecka är nyttiga veckan. Haha. Smaart va? Hela veckan har redan skitit sig så ;) Imorgon är det sitz och varför börja vara nyttig på en helg? Lyckas ändå inte. På måndag börjar projekt Beach -08. Har ni hört det förr? Tror ni det lyckas den här gången? Jag är lite skeptisk. Men som Carola sa: Man kan ju inte ge upp innan man har börjat, då är det klart man misslyckas! Sååå... vi tar det pånytt. "Tror ni det lyckas den här gången? Jag tror stenhårt på att det lyckas!"
Muah.

Haha, gonatt!


GODISRÅTTA

Jag får ingenting gjort. Har just legat på sängen och stirrat i taket en stund. Läste en mening, ja EN mening, i boken och bara "nää jag orkar inte" och sen stängde jag den igen. Pluggmotivation = 0.
Tror ni jag orkar plugga lite om jag får godis? Det tror jag. Och det måste ju va nån mening med att det heter lill-lördag också? En del festar ikväll - jag äter godis ikväll. Nu -> Makuuni! :D


LILL-LÖRDAG

image52

Nej, dom är inte mina, tyvärr! Men jag vill ha! Varför är det inte helg nu?

Ute är det riktigt skitväder! Nu har det börjat blåsa också och just såg jag enmassa snöflingor yra omkring utanför fönstret, som tur byttes de snabbt ut mot regndroppar! Men jag kollade på vädret idag och såg att dom visade snö tills inatt. Niiiiice. Vart försvann det härliga vårvädret? Nåh, det kan bara bli bättre nu.
Sitter med en för tjock orörd bok framför mig: Samtal med barn. Bara att börja läsa då. Och skriva på mitt barnskyddsarbete. Typ. Det är inte så "bara" att lyckas börja!

Imorgon blir det fest! Sitz som gäller.

GÅRDAGENS FÖRSVANN

Jag skrev faktiskt ett inlägg igårkväll. Men det bara försvann. Dumma blogg.se. Som tur var det inte så långt, men jag orkade ändå inte skriva om det. Jag passade på att gå och sova istället när jag för en gångs skull var trött, men sen började jag tänka på nånting så att det tog ett bra tag innan jag somnade iaf. Första väckningen var på 9.00 imorse. Vad trodde jag egentligen? 10.50 steg jag upp, mycket motvilligt.
Idag börjar skolan kl 13. Jag ska ta bussen idag för det regnar. Ska regna hela veckan såg det ut som när jag kollade vädret. Det ska nästan bli kul att fara till skolan, eftersom det kommer en gästföreläsare och det borde bara vara att sitta och lyssna. Inga gruppdiskussioner och framföranden för en gångs skull! :) Sen blir det en sväng på stan. Ska lämna tillbaka en jacka, köpa mjölk och så var det nåt mer också... kanske nåt trevligt åt mig om jag blir på shoppinghumör ;) Det är jag nu iaf, hoppas det håller i sig! Nu ska jag sminka mig lite, hejdåå!

LYCKADE KANELBULLAR

image51
(Lånade bilden från Google.)


Bullarna blev jättegoda och jag kan avslöja att jag provsmakat mer än en! Om någon är sugen så är det bara att komma till mig på kaffe så bjuder jag!

Annars idag då?
Steg upp lite före 2. Ehm... inga kommentarer.
Sett på filmen Little Miss Sunshine som vi hyrde igår men inte hann se, som var en jättesöt film! Förde in den till Makuuni ungefär 10 minuter för sent. Bestämde mig på vägen hem för att ta en liten promenad också, för att det var så härligt väder! Hade regnat preciiis hela dagen och då hade det slutat, solen skymtade lite bakom molnen (men det var fortfarande mulet) och det kändes allmänt friskt! Så det blev en halvtimmes promenad med musik i öronen. Mötte en kille som var ute med sina hundar 2 gånger! Ena hunden var jätteliten och jättesöt. Den kom och nosade på min sko också, hehe. Sen hem, dricka mjölk och äta kanelbulle och se på Finlands Top Model som började idag!
Nu då?

KANELBULLAR!

Vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska baka kanelbullar!
Få se nu, har aldrig gjort det förr. Var just och handlade bara för det.
Känner redan doften! Mmm...

FILMKVÄLL

Ikväll blir det filmkväll med Emil. Kul att få sällskap! Jag har lagat crepes... Eller haha, jag vet faktiskt inte hur jag ska ställa till det nu, rättare sagt, jag skulle laga crepes! Men efter ett antal plättar som gått sönder blev jag störd och lagade småplättar istället. Får väl sätta fyllningen på en plätt och sen sätta en till plätt över.. haha.. tror ni det funkar? Sen lite riven ost på. :D
Han har tydligen fixat vitchoklad-rom tryfflar och ska göra nån chokladdryck (med chili?) som lär vara jättegod, enligt honom och Stef. Spännande! :)
Hoppas vi hittar nån bra film också!
Nu ska jag duscha. Måste göra nåt åt det här håret. Hade vått hår när jag tog min oplanerade långa tupplur igår, så ni kan ju gissa hur det ser ut nu.
Ha en bra lördagkväll!

OROLIG NATT

Sov riktigt dåligt inatt! Först kunde jag inte somna. (Kanske för att jag sov så länge mitt på dagen?) Jag somnade äntligen kanske vid 3-tiden, men när klockan var 4 hade jag redan vaknat minst 5 gånger av olika mardrömmar som blev hemskare och hemskare. Bland annat drömde jag att han med fluffhuvan försökte våldta mig! Gissa om jag kommer bli rädd när jag ser honom nästa gång, fyy! Det är den ända drömmen som lämnat i minnet faktiskt, resten kommer jag inte ihåg. Tack och lov!
När klockan var 4 fick jag iaf nog. Det var jättevarmt i rummet, kändes som jag höll på att kvävas för att det inte fanns nån luft och som jag höll på att dö av törst. Så på med lampan i rummet, upp med fönstret för att släppa in luft och ut i köket för att dricka! Sen låg jag vaken med lampan på och stirrade i taket en stund för att lugna ner mig. Hade ingen lust att läsa heller. Till slut somnade jag om och vaknade 12-tiden av en hostning. Fönstret var fortfarande öppet, rummet ganska kallt och jag hörde hur det blåste och regnade ute.

Skönt att det är mitt på dagen nu, klockan är två och det är lördag! Nu håller jag på och skriver ett bokreferat. Ikväll blir det filmkväll hos Emil. Hoppas det slutar regna så jag slipper gå eller cykla i regnet.
Eller kanske mardrömmarna inatt var en varning? "Var inte ut ensam imorgon sent på kvällen!"
Huuuu... kanske jag ska försöka få honom att komma hit istället?


FREDAG - KVÄLL

Nu är man sådär passligt mätt då att man inte vill ha onyttigheter på en vecka! (Om det skulle hålla i sig längre än till imorgon, hah.)
Suttit på MSN hela kvällen. Pratat med några trevliga personer, och en riktigt otroligt irriterande person, som jag ändå inte kunde sluta att prata med. Har svårt att släppa vissa saker, måste få argumentera klart! Men jag tror jag vann, han började gilla mig tillslut. Haha. Synd bara att det inte var det som var mitt syfte med konversationen! Var ju inte riktigt det jag var ute efter.
Nu är jag PIGG! Sådär att man vill gå ut i friska luften en stund! Synd bara att det är för mörkt. Och att jag inte har sällskap. Så nu blir det sängen. Ska öppna fönstret och vädra medan jag borstar tänderna. Måste va instängd luft i mitt rum! Varmt är det iaf.
Gonatt på er, jag ska ha sovmorgon imorgon! Känner redan hur träningsvärken kommer smygande, så jag skippar nog Combaten imorgon!

FREDAG - EFTERMIDDAG

Oj, det blev en lång tupplur!
Jag vaknade just. Lade mig på sängen vid 1-tiden och läste en bok, råkade köpa en bok på Akademiska bokhandeln igår. Läste en halvtimme ungefär, sen lade jag boken brevid mig och skulle, ehm, vila lite. Oooch så vaknade jag kl 4. Trevligt! Men väldigt skönt var det. Men nu är jag sådär passligt yrvaken och har lite huvudvärk.
Men ute är det strålande sol och blå himmel, så nu ska jag nog iväg till Prisma och handla lite (mycket) gott tills ikväll! För ikväll ska jag ladda upp för filmkväll för mig och Molgan! (o eller å?)

FREDAG - LUNCHTID

JAG ÄR HUNGRIG!

Potatisen kokar för fullt och ska koka ännu ett tag. Jag är sååå hungrig! Bara sitter å väntar, å väntar, å väntar... Ska äta potatismos och grönsaksbiffar, mums! Kan det inte va klart, nu!
Minuterna går alltid så långsamt när man väntar på nåt. Tänk vad bra om dom skulle gå långsamt när man har roligt också, då skulle det roligare vara längre! Jo jag vet att alla minuter är lika långa, egentligen.
Smattrar med fingrarna mot tangenterna... - ÄR DET KLART NU? (Nää)
Nu lyser solen in genom fönstret. Kanske man måste ta sig ut en sväng idag då... Kanske ta en kortpromenad till Prisma och köpa fredagsgodis? Eller en ännu kortare promenad till Makuuni? Hm, får se! Eller så kanske jag cyklar så det går snabbt.
10 minuter kvar nu, minst.
Ska gå till köket och trampa i takt med att potatisen kokar. Kanske koka lite blomkål också? Jepps.

FREDAG - FÖRMIDDAG

JAG KAN, OM JAG VILL!

Jag hade väckning 8.30, steg upp 8.40, åt ett ordentligt morgonmål och gick iväg till BodyPump passet! Wow! Jag är förvånad över mig själv att jag kom upp!
Vet inte om det var fredagskänslan som gjorde det, eller vad det var? Men det är iaf en skön känsla efter att man tränat på morgonen, då har man hela dagen ledig sen. Jag hade verkligen tur föresten, Carola berättade att hon och Pia hade bytt pass några gånger nu så att det var länge sedan hon hade hållit Pumpen på morgonen. Tänk om jag hade släpat mig upp ur sängen och mött Pia innanför dörren. Hela dagen hade varit förstörd :D Carola är det som gör att man klarar sig igenom passet och faktiskt tycker att det är helt okej ändå, fast det är pump. Hon fick t.o.m. alla att ha vikter på "askelkyykky" (framfall?). Och det är duktigt gjort! Hehe.

image50

Nu ska jag duscha. Vad ska jag hitta på idag då?


TID FÖR SÄNGEN

Nu ska jag sova, få se när jag kommer mig upp ur sängen imorgon då! Funderade på att gå på Carolas BodyPump, men pump är inte direkt ett av favoritpassen, tycker det är tråkigt nu för tiden... så jag vet inte... Haha och med den här inställningen så lär det inte bli av! Men jag sätter väckning 8.30 iaf!
Tror ni jag ändrar den redan innan jag somnar?

Gonatt

LYCKAT FÖRSÖK

Det lyckades! Jag läste en timme! Wow!
Satt i Ninas rum i hennes stol och läste, hehe, normalt va. Men det är mycket skönare än att sitta vid skrivbordet, och i sängen somnar jag! Hoppas jag får låna den Ninur? ;) Men det vet jag att jag får. Det ända negativa är att man sitter precis brevid fönstret, vilket gör att man måste kolla ut varje gång man ser nåt som rör sig i ögonvrån, och kolla vem det är som går förbi. Men om jag sitter i mitt rum måste jag ju kolla på datorn med jämna mellanrum istället och kolla vem som skriver åt mig på msn. Så det jämnar ut sig.


 

Nu: Byta kläder, fylla på vattenflaskan och gå iväg till träningspasset!
Tur att det är Combat, skulle inte ha lust med nåt annat just nu! Och tur att det är Carola. Om hon är sjuk eller nåt idag så ska jag råka sparka vikarien tror jag!

image49 

EFTERMIDDAGSPLUGG

Har just ätit spagetti med tonfisk-räk-tomatsås och nu väntar en stor kopp kaffe med mycket mjölk på mitt skrivbord tillsammans med en tjock bok. Nu ska jag va duktig! Åtminstone några minuter, får se hur länge det går!
Om 1,5 h ska jag iväg på Combat! Men ingen chans att jag orkar plugga så länge. Men, lite i taget eller hur var det...


SKÄRPNING

Datorn är det första jag sätter på när jag vaknar på morgonen och det sista jag stänger av innan jag går och sover... nä okej, förutom lamporna då, men...
Jag får inget skolarbete gjort för att jag måste kolla alla bloggar istället! Inte för att jag skulle få nåt gjort annars heller, men...
Det dumma är ju att nästan allt skolarbete måste göras på datorn också. Men borde få läst några böcker också, HAH, skulle jag läsa nååågra böcker? Bra om jag läser en! En bok skulle jag inte ha något problem att läsa, det skulle vara riktigt skönt att lägga sig på sängen och läsa en bra bok. Men det har jag inte tid med, men att läsa bloggar, det har jag tid med? Skärpning nu Linda!

Nu måste jag göra mig klar, måste cykla iväg till skolan om en halvtimme! Hoppas det inte börjar regna. Det är såndär konstigt misstänksamt väder idag. Sådär att ibland lyser solen och ibland ser det ut att komma en störtskur när som helst, himlen helt svart typ. Håll tummarna för mig, för jag vill inte bli våt! Absolut inte på vägen dit.

Jag väntar på BodyCombat ikväll! Känns som en evighet sen! Men det är det ju också, två veckor! Tog en mjukstart med Gymstick igår... Jenni är så bra (fast hon hade feber igår igen, men drog passet iaf!), men själva Gymsticken kommer jag nog inte riktigt överens med. Och Jenni säger med jämna mellanrum "slappna av i fingrarna", är bombsäker på att det är mig hon kollar på som krampaktigt håller i den med hela fingrarna och armarna, haha. Men det går inte! Jag har försökt, många många gånger! Men när jag släpper taget lite med fingrarna så rullas allt mitt motstånd upp! Alltså gummibandet jag virat runt käppen åker upp, swisch bara och så har jag inget motstånd alls! Hur ska man göra?! Blir tokig, och får ont i händerna!

Eeeh, nu är det 20 minuter tills jag ska iväg! Hejdååå!


MÅSTE FÅ!

image48

Jag bara måste ha den! Älskar den! Och jag är ju mer en top-människa än en Tskjorts-människa.
Sissa ska gå och kolla om den finns i Helsingfors imorgon, hoppas! Och tack så mycket Sisu :P

Nu måste jag läsa en artikel, som jag inte har fått läst ännu. Sen ska jag sova, gonatt!

HÅRSPRAYS REKLAM?

image47

NINA, JAG SAKNAR DIG!

Fick till en riktigt seriös rubrik, utan smeknamn eller konstigheter, hehe.  ;)
Ja men kom heeeeeeeeeeeem!
Ja blir tokig här själv! Å om ja ska skvallra me nån så blir de på msn eller i telefon, suck! Vasa har varit min räddning, men jag kan ju inte åka till Vasa varje helg! Har varit där 3 gånger redan på en månad! :D
Och jag vill å se på "KilpaAerobic" uppvisning/tävling som dom har på Caribia på lörda och sönda... Men har jag nån som vill komma med? NEPP.
Som sagt, kom hem, NU!

BLOGGTORKA

Här har jag varit irriterad på att blogg.se inte har funkat när jag har tänkt blogga och nu när det funkar så har jag ingenting att blogga om.

Men en kort sammanfattning av helgen då:

Fredag: En snabbis på stan, förfest hos Sissa och Pampasfirande på Fontana!
Lördag: Sovmorgon! Såg några filmer med Ville och sen somnade vi på soffan och trodde det var typ morgon. Men klockan var "bara" 2.
Söndag: Sovmorgon! Kalle Anka med lillbrorsan i soffan. Monopol med pappa och brorsan. Promenad med Stef. Hälsade på mommo, som berättade om hur hon träffade moffa... och lite annat trevligt i den stilen, haha.
Måndag: Shopping med Ville och lunch på Subway. Efter mycke om och men, springande och bananköpande hann jag just och just med tåget till Åbo ;)

Det var det!

Idag har jag cyklat till skolan, och usch vad det suger att cykla till skolan när man börjar kl. 9! Först har man kallt, tar på sig massa kläder, och sen får man jättevarmt! Självklart hade jag motvind också!
Slutade skolan 12-tiden, var via S-market och handlade. För 45 ?! Hur kan det ens bli så mycket!? Var ju bara en kass! Men nu har jag så det räcker för ett tag iaf. Sen hem och laga mat, det blev kyckling-nudel-färska champinjoner-paprika-squashwok med nån god sötsur-pineapple sås på burk, supergott!

Sen cyklade jag till simhallen, men simmade bara 35 minuter idag, det var alltför mycket folk, jag fick vatten i halsen och näsan och tänkte halft hosta ihjäl mig flera gånger! Men i bastun var det skönt! Men första gången jag kom in i bastun möttes jag av en inte så trevlig syn! En tant ligger på högsta bastulaven med rumpan mot dörren. Benen har hon upp i luften och dessutom brett isär, och håller på och stretchar! Sådär höll hon på ett bra tag, olika rörelser bara! Inte nog med det hade hon också konstiga stönande ljud hela tiden!! Vissa bryr sig inte om andra.. Usch :D (Jag trodde sånt bara hände i Kina?)

Nu har jag just ätit middag här framför datorn, fy på mig ;) Och nu borde jag verkligen städa och packa upp väskan som jag inte ännu orkat göra. Men känner mer för att ta en tupplur! (Ninur, kom hit å lägg dig på sängen nu så hör vi på musik å tar en tupplur, haha :D) Och sen se på Gossip Girl kl. 20.00.
Får se, får se...

Bloggtorka? Kanske inte...

RSS 2.0