SKÄRPNING

Datorn är det första jag sätter på när jag vaknar på morgonen och det sista jag stänger av innan jag går och sover... nä okej, förutom lamporna då, men...
Jag får inget skolarbete gjort för att jag måste kolla alla bloggar istället! Inte för att jag skulle få nåt gjort annars heller, men...
Det dumma är ju att nästan allt skolarbete måste göras på datorn också. Men borde få läst några böcker också, HAH, skulle jag läsa nååågra böcker? Bra om jag läser en! En bok skulle jag inte ha något problem att läsa, det skulle vara riktigt skönt att lägga sig på sängen och läsa en bra bok. Men det har jag inte tid med, men att läsa bloggar, det har jag tid med? Skärpning nu Linda!

Nu måste jag göra mig klar, måste cykla iväg till skolan om en halvtimme! Hoppas det inte börjar regna. Det är såndär konstigt misstänksamt väder idag. Sådär att ibland lyser solen och ibland ser det ut att komma en störtskur när som helst, himlen helt svart typ. Håll tummarna för mig, för jag vill inte bli våt! Absolut inte på vägen dit.

Jag väntar på BodyCombat ikväll! Känns som en evighet sen! Men det är det ju också, två veckor! Tog en mjukstart med Gymstick igår... Jenni är så bra (fast hon hade feber igår igen, men drog passet iaf!), men själva Gymsticken kommer jag nog inte riktigt överens med. Och Jenni säger med jämna mellanrum "slappna av i fingrarna", är bombsäker på att det är mig hon kollar på som krampaktigt håller i den med hela fingrarna och armarna, haha. Men det går inte! Jag har försökt, många många gånger! Men när jag släpper taget lite med fingrarna så rullas allt mitt motstånd upp! Alltså gummibandet jag virat runt käppen åker upp, swisch bara och så har jag inget motstånd alls! Hur ska man göra?! Blir tokig, och får ont i händerna!

Eeeh, nu är det 20 minuter tills jag ska iväg! Hejdååå!


Kommentarer
Postat av: jessica

öhm det var en vingummi, en grön, en sur :)

2008-04-03 @ 15:00:40
URL: http://jejejessica.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0